• Custom Logo Soft  Bonnet Silk Sleeping Cap double sided bonnet

    Custom Logo Soft Bonnet Silk Sleeping Cap pindho sisi bonet

    Bentenipun bonet sutra • Sutra 100% mulberry kaping pindho: Topi sutra iki digawe saka sutra 100% mulberry 6A. Iku Gamelan, alus, entheng, lan breathable, kang sampurna kanggo rambute lan kulit. Kita duwe 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm. • Cocog banget kanggo rambut: bisa nyuda frizz lan nyandhang rambut ing wayah wengi. Kajaba iku, cocok banget kanggo njaga seger rambut nalika ngumbah rai, perawatan kulit, dandanan lan ngresiki omah. Pilihan hadiah sing cocog kanggo wanita ing ValentineR ...
  • Wholesale Custom 19mm,22mm,25mm100% Silk Bonnet

    Grosir Custom 19mm, 22mm, 25mm100% Sutra Bonnet

    Bentenipun bonet sutra • Sutra 100% mulberry kaping pindho: Topi sutra iki digawe saka sutra 100% mulberry 6A. Iku Gamelan, alus, entheng, lan breathable, kang sampurna kanggo rambute lan kulit. Kita duwe 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm. • Cocog banget kanggo rambut: bisa nyuda frizz lan nyandhang rambut ing wayah wengi. Kajaba iku, cocok banget kanggo njaga seger rambut nalika ngumbah rai, perawatan kulit, dandanan lan ngresiki omah. Pilihan hadiah sing cocog kanggo wanita ing ValentineR ...
  • Wholesale Custom Logo Double Layer  Silk Designer Night Cap Bonnet

    Grosir Custom Logo Dobel Lapisan Sutra Designer Night Cap Bonnet

    Bedane topi sutra Nalika awak manungsa nganggo tutup wengi kanggo turu, amarga tutup tutup wengi, bisa nyuda mundhut panas saka sirah (telung prapat panas awak manungsa metu saka rambut), njaga suhu kulit sirah, lan supaya pembuluh getih ing sirah dadi santai. Tetep aliran getih bisa dadi peran kanggo ningkatake turu. Amarga saka suhu relatif stabil, iku uga bisa èfèktif nyegah colds disebabake kadhemen ing n ...
  • Organic material soft top quality silk night bonnet

    Topi malam sutra bahan organik lembut

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Custom design luxury soft 100% mulberry silk bonnet

    Custom design mewah alus 100% mulberry sutra bonet

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Wholesale Custom Satin Hair Bonnet  Logo Women Double Layer Bonnets

    Grosir Custom Satin Rambut Bonnet Logo Wanita Double Layer Bonnets

    Macem-macem warna Macem-macem warna. Ana akeh warna sing bisa dipilih: ireng, biru laut, ungu, abang, biru zirkon. Apa wae sandhangan sing sampeyan gunakake, sampeyan bisa cocog karo warna sing apik. Ukuran: ukuran bisa diatur. Ing kahanan normal, diameteripun meh 13 inci, lan ukuran bisa diatur miturut ukuran sirah. Bahan lapisan kaping pindho: desain kain lapisan kaping pindho bisa mbungkus rambut kanthi apik, mula sawise nggunakake topeng rambut, sampeyan ora bakal noda lembaran nalika turu. Satin...
  • Amazon Hot Selling Private Label custom poly satin  hair bonnet

    Amazon Hot Selling Private Label custom poly satin rambut bonnet

    Topi satin jinis iki cukup fleksibel kanggo nutupi kabeh ukuran sirah lan rambut. Tutup satin jinis iki cukup fleksibel kanggo nutupi kabeh ukuran sirah lan rambut. Bisa ngrawat rambut kaping pindho, lan hood bisa nyuda rambut rontog. Topi satin nyaman banget lan bisa njaga rambut. Kanggo nggampangake rambute mlebu, sampeyan bisa ngikat simpul sing longgar ing rambut, sijine tutup, banjur goyangake rambut kanggo ngeculake simpul kasebut, supaya rambute tiba ing tutup turu. Cocok f...
  • Wholesale Luxury Satin Women adjustable Bonnets for Hair

    Grosir Luxury Satin Women luwes Bonnets kanggo Rambut

    Topi satin jinis iki cukup fleksibel kanggo nutupi kabeh ukuran sirah lan rambut. Tutup satin jinis iki cukup fleksibel kanggo nutupi kabeh ukuran sirah lan rambut. Bisa ngrawat rambut kaping pindho, lan hood bisa nyuda rambut rontog. Rambut satin nyaman banget lan bisa njaga rambut sing utuh. Kanggo nggampangake rambute mlebu, sampeyan bisa ngikat rambut dadi simpul sing longgar, dilebokake tutup, banjur goyangake rambut kanggo ngeculake simpul, supaya rambute tiba ing tutup turu. Cocog kanggo ...
  • Super Size Soft Solid Double-Layered Wide Edge HAIR BONNET Satin With Edge Scarf custom color

    Ukuran Super Soft Solid Double-Layered Wide Edge BONNET BONNET Satin Kanthi Edge Scarf werna adat

    Tutup bonnet poly satin kualitas dhuwur Tutup bonnet poly satin kualitas dhuwur: Dianjurake kanggo rambut garing, ora kanggo rambut teles utawa greasy. Topi kita digawe saka satin premium lan kasedhiya ing werna lan pola sing apik; ngumbah nganggo banyu bakal nggawe werna sing ngambang metu saka permukaan kain. Mulane, sawise nampa tutup satin, wisuh nganggo banyu adhem sadurunge nganggo lan ora bakal luntur. Fitur tutup topi satin kanthi pita elastis lan tali serut: tutup satin kami...
  • Wholesale Custom Satin Hair Bonnet Women Double Layer Bonnets

    Grosir Custom Satin Rambut Bonnet Wanita Double Layer Bonnets

    Babagan item iki. Bahan sing nyaman lan kualitas dhuwur. Tutup sutra digawe saka serat satin 100% lan alus kaya sutra mulberry. Iku nambah fungsi anti banyu, kang bisa èfèktif nyegah satins banyu saka invading. Nglindhungi rambute saka udan nalika adus. Desain lapisan kaping pindho: tutup satin iki duwe desain lapisan kaping pindho sing cocog karo sirah lan rambut kanthi gampang, kayata rambut alami, rambut dawa, rambut kriting, braids, lurus, dreadlocks, ponytail. Topi sutra sing alus lan alus bisa nggawe sampeyan turu ...
  • wholesale custom bonnets satin  bonnets and satin hair wraps designer bonnets 

    Grosir topi kustom topi satin lan rambut satin mbungkus topi desainer 

    Babagan item iki Bahan lan Fitur: 100% poly satin. Kaya fungsi lan tekstur satin, panggunaan sing digawe saka satin apik kanggo kulit lan rambut nalika turu. Nyuda gesekan lan nggawe kulit lan rambut lembab, sing dadi kunci kanggo nyuda rambut rusak, bedhead, ujung pamisah lan kulit garing. Bahan berkualitas tinggi: desain kain lapisan kaping pindho bisa mbungkus rambut kanthi apik, lan sawise nggunakake topeng rambut, ora bakal noda lembaran nalika sampeyan turu, ora bakal ilang warna lan ora ...
  • factory customized large satin bonnets sleep hair cap for women

    pabrik selaras gedhe satin bonnets turu tutup rambute kanggo wanita

    Nglindhungi keriting ● Nglindhungi keriting: deleng prabédan saka satin! Nightcap kita minangka cara sing modis kanggo njaga rambutmu tanpa kusut. Nalika sampeyan mbuwang lan nguripake ing wayah wengi, bisa nyuda rambut rusak kanthi nyuda gesekan. ● sirah alus: beanie digawe saka rong kain, lapisan punika 95% polyester + 5% spandex kain satin, lan lapisan njaba iku satin alus .Sing alus, breathable lan cahya lumahing aran bisa luwih mbungkus rambute, ora nyenyet lan efek non-slip. ● Desain lapisan kaping pindho: ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita