Asal Usul Sutra

Swara taun, akeh wong sing senengpiyama kain sutradadi luwih amarga iku Piece mewah saka materi.Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan asal-usul lan sejarah kain iki.Ing kirim iki, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing sampeyan kudu ngerti babagan kain sutra lan sejarahe.
Kain sutra pisanan dikembangake ing China Kuno.Nanging, conto sutra paling awal sing isih urip bisa ditemokake kanthi anané fibroin protein sutra ing conto lemah saka rong kuburan ing situs Neolitikum ing Jiahu ing Henan, wiwit taun 85000.
Sajrone wektu Odyssey, 19.233, Odysseus, nyoba kanggo ndhelikake identitas, garwane Penelope ditakoni babagan sandhangan bojone;dheweke nyebutake yen dheweke nganggo klambi sing gleams kaya kulit bawang garing nuduhake kualitas lustrous saka kain sutra.
Kakaisaran Romawi ngormati sutra banget.Mula padha dedagangan sutra kang regane dhuwur, yaiku sutra Cina.
Sutra minangka serat protein murni;komponen utama serat protein saka sutra yaiku fibroin.Larva saka sawetara serangga tartamtu ngasilake fibroin kanggo mbentuk kepompong.Contone, sutra sugih sing paling apik dipikolehi saka kepompong larva ulat sutra mulberry sing dibesarkan kanthi metode serikultur.
Apa sampeyan ngerti manawa sutra katon berkilauan amarga struktur prisma segitiga serat sutra?Struktur segi telu ngidini refraksi cahya sing mlebu ing derajat sing beda-beda, anjog menyang werna liyane.
Serangga sing beda-beda mbentuk sutra;moth saka ulat wis mung siji digunakake kanggo manufaktur tekstil.Larva serangga sing ngalami metamorfosis nyebabake produksi sutra.
Umume spinner web kaya serangga lan jangkrik raspy bisa ngasilake sutra sajrone urip.Tawon, tawon, kumbang, lacewings, kutu, laler, lan midges uga ngasilake sutra.Uga, arthropoda kaya laba-laba lan araknida ngasilake sutra.
Tionghoa minangka wong pisanan sing ngasilake sutra nalika jaman watu sadurunge nyebar menyang papan liya kayata Thailand, India, Bangladesh, lan Eropa.
Skala produksi sutra luwih cilik tinimbang sutra sing diolah.Kepompong sing digawa saka alam bébas wis duwe pupa sadurunge ditemokake, sing nyebabake benang sutra sing mbangun kepompong dadi robek dadi luwih cendhek.
Pemeliharaan pupa ulat sutra nyebabake produksi sutra komersial.Biasane dikembangake kanggo ngasilake benang sutra warna putih, sing ora duwe mineral ing permukaan.Eliminasi pupae ditindakake kanthi nyelehake ing banyu sing nggodhok sadurunge moth diwasa muncul.Utawa mung ditusuk nganggo jarum.Tumindak kasebut nyebabake kabeh kepompong bisa diurai minangka benang sing terus-terusan, saéngga kain sing luwih kuat ditenun saka sutra.Pungkasan, kepompong sutra liar dibuwang kanthi proses demineralisasi.
Sandhangan sutra Chinanggunakake jinis sutra sing cukup mewah, entheng, alus, lan alus.Amarga fitur kasebut, aplikasi kasebut bakal cocogpiyama sutra mulberry.

Hot Sale Tipe

04bae170541ccf589d3d84544186fdb
23cf0922e89d58a01499d7f8acf5167
305ac75f26d9fa6b18237b77c1a44a5
f537857afa89de19a1fffbf30c2e3d8
4c532c27c108cffd957d2c17e8dc40b
95311668ba14c1331b8d6699356bf02
lADPDhYBRO0O0R3NAtDNAtA_720_720.jpg_720x720q90g
affd957d4ab9959f87bca9116ac4351
1975cdc89e96262a58a772da42504ea
bcc3e6d7dd39285865512d7d09d281c
lADPDh0cQjae1LvNAtDNAtA_720_720.jpg_720x720q90g
微信图片_20210407150952-removebg
20210906152710

Layanan khusus

custom embroidery logo

logo bordir khusus

custom wash label

label wisuh adat

custom logo

logo adat

custom print design

desain print adat

custom tag

tag khusus

custom package

paket adat

Apa tegese 6A kanggo 100% kain sutra mulberry?

Biasane, produk sutra diwenehi peringkat ing A, B, C. Dene Grade A minangka sing paling apik kabeh kanthi kualitas sing paling dhuwur, Grade C sing paling murah.Sutra Grade A murni banget;iku bisa unravelled kanggo dawa banget tanpa break.

Kajaba iku, produk sutra uga diklasifikasikake kanthi nomer sing njupuk sistem penilaian luwih maju.

Contone, sampeyan bisa duwe 3A, 4A, 5A, lan 6A.

6A minangka sutra sing paling dhuwur lan kualitas apik.Iki tegese yen sampeyan ndeleng produk sutra sing diklasifikasikake 6A, iku kualitas paling dhuwur saka jinis sutra kasebut.

Kajaba iku, sutra kanthi Grade 6A luwih larang amarga kualitase tinimbang sutra kelas 5A.Iki tegese asandhangan turu sutradigawe saka sutra Grade 6A bakal regane luwih amarga saka sutra kualitas luwih digunakake saka asandhangan turu digawe saka sutra Grade 5A.

83e249d2ea586acc30adae03bf3d74b
506f5c949ad6fd428ced2347c393e6a
045780f58ddcd808319a43c5a0c4eee
f7d4ec6e08d36da9724996a6b316312
04c2bf0c7dde728a2e7dc5fcf6cf007
4cac679c0c60d1f5dfe8bde0371f4b2
4dbb6fab1c4e9eb3466a8735ec69c5c
62afce75854327c6135fba7e858731f

Apa sing kudu ditindakake sadurunge tuku sandhangan sutra?

Ing wayahe, akeh wong ora bisa mbedakake antaranepiyama sutra mulberrylan piyama satin poli.Iki amarga padha karo tekstur lan jinis.Yen sampeyan ana ing kahanan iki, sampeyan ora piyambak:
Coba iki:
Sophia ana ing toko sandhangan sing didol macem-macem jinis piyama.Dheweke mung bingung kaya cah wadon sing pacare ngadeg ing tanggal.Apa kita kudu ngandhani kenapa Sophia bingung?
Ya, dheweke kepengin milih piyama kanggo dina valentine sing seksi.Dadi dheweke butuh piyama sing nyaman lan alus, ora bakal nyusut nalika dicuci, ora katon noda, lan kualitas sing apik.
Kanthi cara teknis Sophia, dheweke mung butuh piyama sing bisa mbantu dheweke geser kanggo ngaso, archanglic, skigrammic night rest.Nanging, yen sampeyan kaya Sophia, sampeyan ora kudu kuwatir.Sampeyan mung kudu nyerep informasi ing artikel iki.
Apa ApaBusana Tidur Kain Sutra?
Pisanan ditemokake 8500 taun kepungkur ing China kuna.Sutra wis dadi barang mewah wiwit jaman biyen.Nganti saiki, rega sutra isih cukup dhuwur.Ana macem-macem jinis sutra.Nanging6A piyama sutra mulberryiku paling komersial.Iku serat sutra paling apik dirajut;mulane sutra murbei ditenun.Mulane sutra mulberry umume diarani sutra.
Kain sutra nduweni tekstur sing alus lan alus, entheng, adhem lan nyaman kanggo nyandhang.Mulane biasane digunakake kanggo piyama, jilbab, gaun, lan liya-liyane. Sutra nduweni struktur kaya prisma segi telu.Kain sutra bisa diduweni saka serat alam sing diasilake saka "ulat sutra," umume sutra mulberry.Struktur serat sutra ngidini pembiasan cahya ing sudut sing beda-beda ing kain sutra, nyebabake warna sing beda.
Bedane Piyama Satin Poli lan Piyama Sutra Mulberry
pricing
Rega kanggo sutra: Sutra cukup larang kanggo ngasilake.Iku kain sing mewah.Amarga iki, rega piyama sutra mulberry dhuwur.Butuh akeh kanggo mbayarsandhangan turu sutra mulberrybêsik.Percaya marang aku;iku worth iku.Prekara-prekara sing apik babagan Piyama sutra mulberry yaiku biasane anget lan nyaman nalika musim dingin lan kepenak.

Apa Warna Sandhangan Tidur Sutra Luntur?

Umpan balik positif

Kepiye Kita Bisa Mbantu Sampeyan Sukses?

sdrtg

Kualitas Dijamin

Serius saka materais mentahan kanggo kabeh proses produksi, lan strictly mriksa saben kumpulan sadurunge pangiriman

sdrtg

Service Custmized Low MOQ

Kabeh sing perlu supaya kita ngerti idea, lan kita bakal mbantu kanggo nggawe, saka desain kanggo project lan kanggo produk nyata. Anggere bisa sewed, kita bisa nggawe. Lan MOQ mung 100pcs

sdrtg

Gratis Logo, Label, Desain Paket

Cukup kirim logo, label, desain paket, kita bakal nggawe mockup supaya sampeyan bisa duwe Visualisasi kanggo nggawesandhangan sutra sampurna, utawa gagasan sing bisa kita inspirasi

sdrtg

Sample Proofing ing 5 dina

Sawise konfirmasi kriya, kita bisa nggawe sampel ing 5 dina lan ngirim metu cepet

sdrtg

7-15 Dina Pangiriman ing akeh

Kanggo nyandhang turu sutra reguler sing disesuaikan lan jumlahe ing ngisor 500 potongan, leadtime sajrone 15 dina wiwit pesenan.

sdrtg

Layanan Amazon FBA

Pengalaman sing sugih ing Proses Operasi Amazon UPC kode printing gratis & nggawe label & foto HD Gratis

2dafae6fe55468c19334e6b6f438ad6
038cb76a33ef67ffe8a21c85436bcb0

Entuk Sampel Gratis Dina iki!

Kita bakal seneng krungu saka sampeyan

ngirim pesen nggunakake formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita