Kabar

  • How Can A Silk Scarf Make You Beautiful

    Kepiye Selendang Sutra Bisa Nggawe Sampeyan Ayu

    Selendang sutra bisa menehi kesan sehat lan alami tanpa katon bosen nalika sampeyan nganggo ing sirah.Ora Matter apa sampeyan wis nyandhang sadurunge utawa ora;kabeh sing perlu kanggo nemokake gaya tengen sing cocog karo sampeyan.Mangkene macem-macem cara kanggo nyandhang selendang sutra lan katon ayu...
    Waca liyane
  • Difference between silk and mulberry silk

    Bedane sutra lan sutra mulberry

    Sutra lan sutra mulberry bisa digunakake kanthi cara sing padha, nanging beda-beda.Artikel iki bakal nerangake carane mbedakake sutra lan sutra mulberry supaya sampeyan bisa milih sing arep digunakake gumantung kabutuhan.Asal Botanical: Sutra diprodhuksi dening sawetara spesies serangga nanging p...
    Waca liyane
  • HowTo Identify If A Scarf Is Silk

    Cara Ngenali Yen Selendang Iku Sutra

    Saben uwong seneng selendang sutra sing apik, nanging ora saben wong ngerti carane ngenali yen selendang bener digawe saka sutra utawa ora.Iki bisa uga angel amarga akeh kain liyane sing katon lan katon meh padha karo sutra, nanging penting kanggo ngerti apa sing sampeyan tuku supaya sampeyan bisa entuk hasil nyata.Iki limang cara kanggo id ...
    Waca liyane
  • How To Wash Silk Scarves

    Carane Wisuh Syal Sutra

    Ngumbah selendang sutra dudu ilmu roket, nanging mbutuhake perawatan lan perhatian sing tepat.Ing ngisor iki 5 perkara sing kudu dieling-eling nalika ngumbah selendang sutra supaya bisa katon kaya anyar sawise diresiki.Langkah 1: Klumpukne kabeh persediaan A sink, banyu adhem, detergen entheng ...
    Waca liyane
  • What is the life of a silk pillow case 19 or 22 for having a postive effect on skin and hair. As it gets washed does it reduce its effectiveness as it loses the sheen?

    Apa urip sarung bantal sutra 19 utawa 22 amarga duweni efek positif ing kulit lan rambut.Nalika wis dikumbah, apa bisa nyuda efektifitas amarga ilang kilap?

    Sutra minangka bahan sing alus banget sing mbutuhake perawatan khusus, lan suwene sampeyan bisa dilayani dening sarung bantal sutra gumantung saka perawatan sing sampeyan lakoni lan praktik pencucian sampeyan.Yen sampeyan pengin sarung bantal awet nganti salawas-lawase, coba gunakake ati-ati ing ndhuwur ...
    Waca liyane
  • How Can A Silk Eye Mask Help You Sleep And Relax Well?

    Kepiye Topeng Mripat Sutra Bisa Mbantu Sampeyan Turu lan Ngaso?

    Topeng mripat sutra minangka tutup sing longgar, biasane siji ukuran kanggo kabeh, biasane digawe saka 100% sutra mulberry murni.Kain ing mripat sampeyan kanthi alami luwih tipis tinimbang ing papan liya ing awak, lan kain biasa ora cukup menehi kenyamanan kanggo nggawe lingkungan sing santai ...
    Waca liyane
  • What’s the difference about the embroidery logo and print logo ?

    Apa bedane babagan logo sulaman lan logo cetak?

    Ing industri sandhangan, ana rong jinis desain logo sing bakal sampeyan temokake: logo sulaman lan logo cetak.Loro logo iki bisa gampang bingung, mula penting kanggo ngerti bedane ing antarane supaya bisa mutusake endi sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Sawise sampeyan nindakake, ...
    Waca liyane
  • Why Should You Choose Soft Poly Pajamas? 

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Piyama Poli Lembut?

    Penting banget kanggo nemokake jinis PJ sing cocog sing pengin sampeyan gunakake ing wayah wengi, nanging apa pro lan kontra saka macem-macem jinis kasebut?Kita bakal fokus apa sampeyan kudu milih piyama poli alus.Ana sawetara faktor sing kudu digatekake nalika arep milih PJ anyar,...
    Waca liyane
  • Do You Want Your Silk Products Perform Well And Last Long?

    Apa Sampeyan Kepengin Produk Sutra Panjenengan Kinerja Apik Lan Awet?

    Yen sampeyan pengin bahan sutra tahan suwe, ana sawetara perkara sing kudu digatekake.Kaping pisanan, cathet yen sutra minangka serat alami, mula kudu dicuci kanthi lembut.Cara paling apik kanggo ngresiki sutra yaiku kanthi ngumbah tangan utawa nggunakake siklus ngumbah sing alus ing mesin sampeyan.Gunakake banyu anget lan deterjen entheng ...
    Waca liyane
  • Polyester material pillowcase

    Sarung bantal bahan polyester

    Awak kudu kepenak supaya bisa turu kanthi apik.Sarung bantal 100% poliester ora bakal ngganggu kulit lan bisa dicuci nganggo mesin supaya gampang diresiki.Poliester uga nduweni elastisitas sing luwih akeh, saengga ora ana keriput utawa lipatan sing dicithak ing pasuryan nalika sampeyan ...
    Waca liyane
  • Is A Silk Sleep Mask Worth It?

    Apa Topeng Turu Sutra Worth It?

    Jawaban kanggo pitakonan iki ora langsung kaya sing sampeyan pikirake.Akeh wong sing ora yakin manawa keuntungan saka topeng turu sutra luwih gedhe tinimbang biaya, nanging ana macem-macem alasan kenapa ana wong sing pengin nganggo.Contone, bisa uga migunani kanggo wong sing duwe kulit sensitif utawa ...
    Waca liyane
  • Why you should use a silk mulberry pillowcase ?

    Napa sampeyan kudu nggunakake sarung bantal sutra mulberry?

    Sapa wae sing kepengin njaga kulit lan rambute ing kondisi sehat menehi akeh perhatian rutinitas kaendahan.Kabeh iki apik banget.Nanging, ana liyane.Sarung bantal sutra bisa dadi kabeh sing dibutuhake kanggo njaga kulit lan rambut ing kondisi apik.Napa sampeyan bisa takon?Sarung bantal sutra ora mung ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita