• Custom Logo Soft  Bonnet Silk Sleeping Cap double sided bonnet

    Custom Logo Soft Bonnet Silk Sleeping Cap pindho sisi bonet

    Bentenipun bonet sutra • Sutra 100% mulberry kaping pindho: Topi sutra iki digawe saka sutra 100% mulberry 6A. Iku Gamelan, alus, entheng, lan breathable, kang sampurna kanggo rambute lan kulit. Kita duwe 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm. • Cocog banget kanggo rambut: bisa nyuda frizz lan nyandhang rambut ing wayah wengi. Kajaba iku, cocok banget kanggo njaga seger rambut nalika ngumbah rai, perawatan kulit, dandanan lan ngresiki omah. Pilihan hadiah sing cocog kanggo wanita ing ValentineR ...
  • Wholesale Custom 19mm,22mm,25mm100% Silk Bonnet

    Grosir Custom 19mm, 22mm, 25mm100% Sutra Bonnet

    Bentenipun bonet sutra • Sutra 100% mulberry kaping pindho: Topi sutra iki digawe saka sutra 100% mulberry 6A. Iku Gamelan, alus, entheng, lan breathable, kang sampurna kanggo rambute lan kulit. Kita duwe 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm. • Cocog banget kanggo rambut: bisa nyuda frizz lan nyandhang rambut ing wayah wengi. Kajaba iku, cocok banget kanggo njaga seger rambut nalika ngumbah rai, perawatan kulit, dandanan lan ngresiki omah. Pilihan hadiah sing cocog kanggo wanita ing ValentineR ...
  • Wholesale Custom Logo Double Layer  Silk Designer Night Cap Bonnet

    Grosir Custom Logo Dobel Lapisan Sutra Designer Night Cap Bonnet

    Bedane topi sutra Nalika awak manungsa nganggo tutup wengi kanggo turu, amarga tutup tutup wengi, bisa nyuda mundhut panas saka sirah (telung prapat panas awak manungsa metu saka rambut), njaga suhu kulit sirah, lan supaya pembuluh getih ing sirah dadi santai. Tetep aliran getih bisa dadi peran kanggo ningkatake turu. Amarga saka suhu relatif stabil, iku uga bisa èfèktif nyegah colds disebabake kadhemen ing n ...
  • Organic material soft top quality silk night bonnet

    Topi malam sutra bahan organik lembut

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Custom design luxury soft 100% mulberry silk bonnet

    Custom design mewah alus 100% mulberry sutra bonet

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Women  Silk Scrunchie Box Custom Logo Hair Silk Hair Accessories

    Women Silk Scrunchie Box Custom Logo Rambut Aksesoris Rambut Sutra

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Kaya meh kabeh tren '90s, scrunchies rambut bali kanthi cara sing gedhe sajrone pirang-pirang taun kepungkur, lan kenapa dheweke nate lunga saka wiwitan?! Gaya sing nyenengake lan sawetara saka super cilik, desain tipis kanggo kegedhen, statement gedhe-gedhe .. Apa info liyane sing perlu? Nalika teka ing macem-macem kain - katun, linen, lan malah terry! - scrunchies sutra ora mung katon mewah, nanging uga alus ing rambute. Bahan halus reduksi...
  • wholesale 25mm 22 mm 19mm 16mm silk scrunchies  scrunchies design silk hair tie 100% pure mulberry silk

    Grosir 25mm 22mm 19mm 16mm sutra scrunchies scrunchies desain sutra dasi rambut 100% sutra murbei murni

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Scrunchies sutra mulberry murni 100% njaga kabeh jinis rambut luwih sehat lan bisa diatur kanthi nyuda gesekan sing nyebabake keriting, rusak lan rambut rontog. Highly dianjurake dening stylists kanggo rambut kriting. Mbantu njaga kesehatan rambut kanthi nyuda narik lan narik rambut. Sutra alus mbantu rambut ngleyang liwat wadhah buntut pony sutra, nyilikake rusak lan nyuda kerut rambut. Ikatan rambut sutra nambahake kemewahan lan glamor ing rutinitas perawatan rambut saben dina. Oeko-Te...
  • 100% Pure Natural Real Hair Ties Women Silk Scrunchies

    100% Ikatan Rambut Asli Alami Murni Wanita Scrunchies Sutra

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Kita nggunakake sutra momme kualitas paling dhuwur. Sutra mulberry kita digawe saka sutra tahan lama. Amarga iki, sutra kita ora mung alus, nanging uga nduweni umur sing dawa banget. Sutra sing digunakake ora ngrusak utawa narik kelembapan saka rambut, mula saiki rambutmu ora garing amarga nggunakake scrunchies. Uga, amarga sutra super alus, ora ana kinks lan sampeyan bakal bisa ngikat rambut kanthi cepet. Rong scrunchies sutra murni sing beda lan apik banget ...
  • Wholesale high quality Customized Color  silk scrunchies silk for hair

    Grosir kualitas dhuwur Customized Warna sutra scrunchies sutra kanggo rambute

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Bahan kualitas dhuwur: scrunchie sutra iki digawe saka 100% sutra mulberry. Scrunchie sutra sing ditingkatake: rahasia kaendahan rambut selebriti yaiku scrunchies sutra mulberry, sing alus lan alus tanpa ngrusak rambut. Keuntungan: scrunchies sutra minangka tambahan sing sampurna kanggo salon sampeyan. Pita sutra kualitas dhuwur dirancang kanggo geser kanthi lancar metu saka rambut tanpa narik, abrasion utawa rambut rusak nalika sampeyan tetep. Elastisitas sing cocog: jembaré abo ...
  • Silk Scrunchies Designer Popular Color 100% Pure Silk For Hair Care

    Desainer Scrunchies Sutra Warna Populer 100% Sutra Murni Kanggo Perawatan Rambut

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? 100% sutra murbei murni: sing paling apik kanggo nglindhungi rambut: digawe saka kain sutra Oeko-Tex 19 Momme sing disertifikasi kelas 6A, scrunchies iki ora nggunakake satin, poliester utawa bahan murah liyane. Iki nyebabake proteksi apa wae saka frizz, dent utawa pecah. Ukuran gratis: cocog kanggo kabeh jinis rambut: ukuran saka 10 nganti 8,7 inci, wadhah buntut pony iki cocog kanggo meh kabeh gaya rambut lan bisa nahan jinis rambut silky, wavy, kriting, lurus utawa digulung, ...
  • Scrunchie Silk  Scrunchies Wholesale Custom Designer Elastic Hair Bands Accessories Scrunchie

    Scrunchie Silk Scrunchies Grosir Custom Designer Elastis Rambut Band Aksesoris Scrunchie

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Kenapa sutra? Kanggo sutra murni ngreksa rambute, kurang rambut rontog, rambute sehat. Serat sutra gedhe duwe struktur sing padha karo rambut manungsa, scrunchies sutra turu kita ngemot 100% asam amino sing mbantu nyuda karusakan rambut, kayata ujung pamisah. Sutra murbei kelas 6A: set scrunchie rambut turu sutra digawe saka 22 momme 100% sutra murni murbei murni kelas 6A Charmeuse, super alus lan alus. Sing luwih gedhe momme, sing luwih kandel sutra. Pure 22 momme mulberr...
  • Custom large oversized mulberry silk set hair scrunchies 100% pure silk

    Custom gedhe gedhe mulberry sutra nyetel scrunchies rambute 100% sutra murni

    Napa Sampeyan Kudu Pilih BONNET SUTRA? Bahan sing apik: scrunchies satin digawe saka bahan mulberry sutra, sing kualitas premium, mengkilat lan alus. Lan scrunchie satin ora bakal ngrusak rambut, sanajan sampeyan nganggo kabeh wengi, rambute bisa tetep alus. Apa sampeyan menehi minangka hadiah Natal kanggo wanita, remaja, umur utawa status, iku dudu pilihan sing ala. Lan bakal dadi hadiah Natal sing ora bisa dilalekake kanggo dheweke. Kadhangkala: scrunchies rambut sutra iki duwe 50 warna sing beda, saben warna katon elegan ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita