• Women  Silk Scrunchie Box Custom Logo Hair Silk Hair Accessories

    Women Silk Scrunchie Box Custom Logo Rambut Aksesoris Rambut Sutra

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Kaya meh kabeh tren '90s, scrunchies rambut bali kanthi cara sing gedhe sajrone pirang-pirang taun kepungkur, lan kenapa dheweke nate lunga saka wiwitan?! Gaya sing nyenengake lan sawetara saka super cilik, desain tipis kanggo kegedhen, statement gedhe-gedhe .. Apa info liyane sing perlu? Nalika teka ing macem-macem kain - katun, linen, lan malah terry! - scrunchies sutra ora mung katon mewah, nanging uga alus ing rambute. Bahan halus reduksi...
  • wholesale 25mm 22 mm 19mm 16mm silk scrunchies  scrunchies design silk hair tie 100% pure mulberry silk

    Grosir 25mm 22mm 19mm 16mm sutra scrunchies scrunchies desain sutra dasi rambut 100% sutra murbei murni

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Scrunchies sutra mulberry murni 100% njaga kabeh jinis rambut luwih sehat lan bisa diatur kanthi nyuda gesekan sing nyebabake keriting, rusak lan rambut rontog. Highly dianjurake dening stylists kanggo rambut kriting. Mbantu njaga kesehatan rambut kanthi nyuda narik lan narik rambut. Sutra alus mbantu rambut ngleyang liwat wadhah buntut pony sutra, nyilikake rusak lan nyuda kerut rambut. Ikatan rambut sutra nambahake kemewahan lan glamor ing rutinitas perawatan rambut saben dina. Oeko-Te...
  • 100% Pure Natural Real Hair Ties Women Silk Scrunchies

    100% Ikatan Rambut Asli Alami Murni Wanita Scrunchies Sutra

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Kita nggunakake sutra momme kualitas paling dhuwur. Sutra mulberry kita digawe saka sutra tahan lama. Amarga iki, sutra kita ora mung alus, nanging uga nduweni umur sing dawa banget. Sutra sing digunakake ora ngrusak utawa narik kelembapan saka rambut, mula saiki rambutmu ora garing amarga nggunakake scrunchies. Uga, amarga sutra super alus, ora ana kinks lan sampeyan bakal bisa ngikat rambut kanthi cepet. Rong scrunchies sutra murni sing beda lan apik banget ...
  • Wholesale high quality Customized Color  silk scrunchies silk for hair

    Grosir kualitas dhuwur Customized Warna sutra scrunchies sutra kanggo rambute

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Bahan kualitas dhuwur: scrunchie sutra iki digawe saka 100% sutra mulberry. Scrunchie sutra sing ditingkatake: rahasia kaendahan rambut selebriti yaiku scrunchies sutra mulberry, sing alus lan alus tanpa ngrusak rambut. Keuntungan: scrunchies sutra minangka tambahan sing sampurna kanggo salon sampeyan. Pita sutra kualitas dhuwur dirancang kanggo geser kanthi lancar metu saka rambut tanpa narik, abrasion utawa rambut rusak nalika sampeyan tetep. Elastisitas sing cocog: jembaré abo ...
  • Silk Scrunchies Designer Popular Color 100% Pure Silk For Hair Care

    Desainer Scrunchies Sutra Warna Populer 100% Sutra Murni Kanggo Perawatan Rambut

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? 100% sutra murbei murni: sing paling apik kanggo nglindhungi rambut: digawe saka kain sutra Oeko-Tex 19 Momme sing disertifikasi kelas 6A, scrunchies iki ora nggunakake satin, poliester utawa bahan murah liyane. Iki nyebabake proteksi apa wae saka frizz, dent utawa pecah. Ukuran gratis: cocog kanggo kabeh jinis rambut: ukuran saka 10 nganti 8,7 inci, wadhah buntut pony iki cocog kanggo meh kabeh gaya rambut lan bisa nahan jinis rambut silky, wavy, kriting, lurus utawa digulung, ...
  • High quality 22 momme Shiny Silk Scrunchies Luxury 100% 6 A Silk hair elastics Scrunchy

    Kualitas tinggi 22 momme Shiny Silk Scrunchies Mewah 100% 6 A Silk hair elastics Scrunchy

    Napa Sampeyan Kudu Pilih BONNET SUTRA? 100% Sutra mulberry mentah kelas 6A: Pita elastis sutra iki digawe saka sutra Charmeuse alami murni 100% kanthi desain sing apik, kelas 6A, kualitas dhuwur, alus ing rambut, awet, lancar lan ora ana alangan. Ukuran gratis kanggo kabeh lan tanpa kabel, sentuhan alus lan warna sing sugih. Ukuran: 3.94- 8.66 inci (10-22 cm), cocok kanggo umume wong, kanggo dawa rambut, kandel utawa tipis. Tabung sutra murni sing ora nyebabake karusakan, rusak utawa kusut rambute, utamane larang ...
  • Scrunchie Silk  Scrunchies Wholesale Custom Designer Elastic Hair Bands Accessories Scrunchie

    Scrunchie Silk Scrunchies Grosir Custom Designer Elastis Rambut Band Aksesoris Scrunchie

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? Kenapa sutra? Kanggo sutra murni ngreksa rambute, kurang rambut rontog, rambute sehat. Serat sutra gedhe duwe struktur sing padha karo rambut manungsa, scrunchies sutra turu kita ngemot 100% asam amino sing mbantu nyuda karusakan rambut, kayata ujung pamisah. Sutra murbei kelas 6A: set scrunchie rambut turu sutra digawe saka 22 momme 100% sutra murni murbei murni kelas 6A Charmeuse, super alus lan alus. Sing luwih gedhe momme, sing luwih kandel sutra. Pure 22 momme mulberr...
  • Scrunchies Silk Scrunchie New Arrival Scrunchies Stand Natural Solid Color Pure 3.5cm Silk

    Scrunchies Silk Scrunchies New Arrival Scrunchies Stand Natural Warna Solid Murni 3.5 Cm Sutra

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Ikat Kepala Sutra? 100% sutra murbei murni kelas 6A: scrunchies sutra nyata digawe saka 100% sutra mulberry murni kelas 6A kanthi luster mewah. Bahan mentah alami murni, ora ana bahan kimia. Awet, super alus lan lembut kanggo rambut sampeyan. Rahasia kaendahan: serat sutra saka scrunchies duwe struktur sing padha karo rambut manungsa sing mbantu nyuda karusakan rambut. Yen digunakake kanggo dangu, iku bakal nggawe rambute luwih mengilap. Lan sutra alus ora bakal ninggalake mar...
  • Top quality new style silver color custom silk headband

    Top kualitas anyar gaya salaka ikat kepala sutra adat

    Scrunchies sing apik banget lan warna sing apik kanggo kabeh kesempatan. Silk Skinny Scrunchies digawe saka sutra murni sing padha karo sarung bantal sing populer. Sampurna kanggo rambut, kasedhiya ing 3-pack warna (Emas, Jambon lan Ireng). Ora keriting, ora narik, ora ngrusak ... mung mulus sutra murni. Pengenalan Singkat ikat kepala sutra warna perak Pilihan Kain 100% sutra , 16MM, 19, 22MM Nama produk ikat kepala sutra khusus warna perak Ukuran Populer Ikat kepala Yoga: panjang: 17...
  • Custom color logo soft polyester headband
  • Custom color size new design fashion headband

    Ukuran warna khusus ikat kepala fashion desain anyar

    Scrunchies sing apik banget lan warna sing apik kanggo kabeh kesempatan. Silk Skinny Scrunchies digawe saka sutra murni sing padha karo sarung bantal sing populer. Sampurna kanggo rambut, kasedhiya ing 3-pack warna (Emas, Jambon lan Ireng). Ora keriting, ora narik, ora ngrusak ... mung mulus sutra murni. Pengenalan Singkat ikat kepala sutra warna perak Pilihan Kain 100% sutra , 16MM, 19, 22MM Jeneng produk ikat kepala fashion desain anyar Ukuran Populer Ikat kepala Yoga: dawa: 17″, ...
  • Embroidery logo custom color silk  headband

    Ikat kepala sutra warna khusus logo bordir

    Scrunchies sing apik banget lan warna sing apik kanggo kabeh kesempatan. Silk Skinny Scrunchies digawe saka sutra murni sing padha karo sarung bantal sing populer. Sampurna kanggo rambut, kasedhiya ing 3-pack warna (Emas, Jambon lan Ireng). Ora keriting, ora narik, ora ngrusak ... mung mulus sutra murni. Pengenalan Singkat ikat kepala sutra warna perak Pilihan Kain 100% sutra , 16MM, 19, 22MM Nama produk ikat kepala silk twist Ukuran Populer Ikat kepala Yoga: panjang: 17″, lebar: 3...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita