• Custom Logo Soft  Bonnet Silk Sleeping Cap double sided bonnet

    Custom Logo Soft Bonnet Silk Sleeping Cap pindho sisi bonet

    Bentenipun bonet sutra • Sutra 100% mulberry kaping pindho: Topi sutra iki digawe saka sutra 100% mulberry 6A. Iku Gamelan, alus, entheng, lan breathable, kang sampurna kanggo rambute lan kulit. Kita duwe 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm. • Cocog banget kanggo rambut: bisa nyuda frizz lan nyandhang rambut ing wayah wengi. Kajaba iku, cocok banget kanggo njaga seger rambut nalika ngumbah rai, perawatan kulit, dandanan lan ngresiki omah. Pilihan hadiah sing cocog kanggo wanita ing ValentineR ...
  • Wholesale Custom 19mm,22mm,25mm100% Silk Bonnet

    Grosir Custom 19mm, 22mm, 25mm100% Sutra Bonnet

    Bentenipun bonet sutra • Sutra 100% mulberry kaping pindho: Topi sutra iki digawe saka sutra 100% mulberry 6A. Iku Gamelan, alus, entheng, lan breathable, kang sampurna kanggo rambute lan kulit. Kita duwe 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm. • Cocog banget kanggo rambut: bisa nyuda frizz lan nyandhang rambut ing wayah wengi. Kajaba iku, cocok banget kanggo njaga seger rambut nalika ngumbah rai, perawatan kulit, dandanan lan ngresiki omah. Pilihan hadiah sing cocog kanggo wanita ing ValentineR ...
  • Wholesale Custom Logo Double Layer  Silk Designer Night Cap Bonnet

    Grosir Custom Logo Dobel Lapisan Sutra Designer Night Cap Bonnet

    Bedane topi sutra Nalika awak manungsa nganggo tutup wengi kanggo turu, amarga tutup tutup wengi, bisa nyuda mundhut panas saka sirah (telung prapat panas awak manungsa metu saka rambut), njaga suhu kulit sirah, lan supaya pembuluh getih ing sirah dadi santai. Tetep aliran getih bisa dadi peran kanggo ningkatake turu. Amarga saka suhu relatif stabil, iku uga bisa èfèktif nyegah colds disebabake kadhemen ing n ...
  • Organic material soft top quality silk night bonnet

    Topi malam sutra bahan organik lembut

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Custom design luxury soft 100% mulberry silk bonnet

    Custom design mewah alus 100% mulberry sutra bonet

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Factory Wholesale Double Layer Silk Hair Bonnet Custom sleep hair bonnets

    Pabrik Grosir Double Layer Silk Rambut Bonnet Custom turu bonet rambute

    Bedane sarung bantal sutra ● √ 100% SILK MULBERRY ing LALI: Topi wengi sutra iki digawe saka Kelas 6A, 100% sutra mulberry, alus, alus, entheng, breathable, apik kanggo rambut lan kulit. Kita duwe 16mm, 19mm, 22 mm, 25 mm. ● √GREAT kanggo RAMBUT: Iku nyuda kekacoan frizzy lan abrasion rambute nalika turu ing wayah wengi. Kajaba iku, iku sampurna kanggo njaga gaya rambut katon seger nalika ngumbah pasuryan, perawatan kulit, make-up lan ngresiki house.
  • Low moq factory directly soft silk mulberry  bonnet

    Low moq pabrik langsung alus sutra mulberry bonet

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Hot sale custom color factory direcly price silk head cap

    Hot sale pabrik werna adat direcly rega sutra tutup sirah

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • New design Silk bonnet solid pink

    New design Silk bonet solid pink

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Organic material new sale good quality silk bonnet silver color

    Bahan organik new sale kualitas apik topi sutra warna perak

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • New arrival soft custom color silk hair cap bonnet

    Bonet topi rambut sutra warna khusus sing anyar teka

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...
  • Luxury soft good quality silk sleep cap for curly hair

    Topi turu sutra kualitas apik mewah kanggo rambut kriting

    Bungkus rambut sutra iki duwe pita dawa ing mburi kanthi pita elastis lan desain rata ing ngarep. Iki digawe saka sutra murbei murni 100% Grade 6A kanthi bobot 16mm, 19 mm, 22mm, kanggo menehi perlindungan mewah marang rambute saka karusakan wengi. Nahan kelembapan lan sinar alami rambut, kurang rusak nalika turu. Nyegah mundhut rambut lan mbantu tuwuh maneh. Tansah gaya rambut katon seger lan tangi tanpa rambut kusut / amben. ● Gaya: Topi Turu Malam Sutra Klasik kanthi Pita. E...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita