• Custom print design short sleeve shorts pajamas

    Piyama celana pendek lengan pendek desain print custom

    Apa keuntungan saka piyama poliester?Sandhangan sing digawe saka serat poliester 100% duwe resistensi abrasion lan tahan karat, lan ora moldy, ora gampang kerut, lan duwe umur layanan sing dawa.Ora gampang deform, kekuatan apik, Gamelan lan asri, gampang kanggo wisuh lan cepet garing.Poliester nduweni sifat tekstil sing apik banget lan nduweni macem-macem kegunaan.Bisa murni dirajut utawa dicampur karo serat alam kayata katun, wol, sutra, rami lan serat kimia liyane.P...
  • Mother and daughter custom design sleepwear

    Baju tidur desain khusus ibu lan putri

    Apa keuntungan saka piyama poliester?Poliester nduweni sifat tekstil sing apik banget lan akeh digunakake kanggo nggawe piyama.Bisa ditenun murni utawa dicampur karo serat alam kayata katun, wol, sutra, lan linen lan serat kimia liyane.Poliester nduweni resistensi kerut sing apik, elastisitas lan stabilitas dimensi, sifat insulasi sing apik, lan macem-macem panggunaan.Iku cocok kanggo sandhangan lanang, wadon lan bocah-bocah.Serat poliester nduweni kekuatan dhuwur ...
  • Wholesale Custom Design pajamas

    Grosir piyama Custom Design

    Apa keuntungan saka piyama poliester?Poliester nduweni efek insulasi termal sing luwih apik, lan umume luwih anget tinimbang katun.Amarga bisa nyerep kelembapan ing awak manungsa, sanajan ing mangsa panas, nalika sampeyan nganggo piyama poliester, sampeyan isih bisa ngrasakake kelangan, lan sampeyan bisa ngrasakake anget ing mangsa.Kajaba iku, poliester tahan banget kanggo kerut, sing tegese nalika disimpen, manggoni papan sing sithik.Nanging, kaya sing sampeyan ngerteni, iki minangka bahan sintetik, sawise suwe ...
  • Wholesale 100% Poly Satin Luxury Softshiny woman pajamas long sleeve long pants  pyjamas  sexy

    Grosir 100% Poly Satin Mewah Softshiny wanita piyama lengan panjang celana panjang piyama seksi

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Piyama Poli Lembut?Kauntungan paling gedhe saka kain poliester yaiku ora gampang deform lan kerut, ora wedi karo cetakan, lan ora wedi karo serangga.Lumahing kain dilumasi, kanthi luster sing kuat, kekuatan pecah sing dhuwur lan permeabilitas udara sing apik.Kajaba iku, pangembangan kain poliester kanthi panyerepan kelembapan sing dhuwur, wicking kringet, lan pangatusan cepet penting banget kanggo nambah kenyamanan nganggo ...
  • 100%  Softshiny woman poly satin pajamas short  sleeve long pants pyjamas sexy

    100% Softshiny wanita poly satin piyama lengan pendek celana panjang piyama seksi

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Piyama Poli Lembut?Apa sampeyan kuwatir yen ora nemokake jinis piyama sing pas?Apa kaluwihan lan cacat saka macem-macem jinis piyama?Mungkin piyama poliester bisa mbantu sampeyan nemokake jawaban.Sabanjure, ayo fokusake kenapa sampeyan kudu milih piyama poliester sing alus.Nalika kita milih piyama anyar, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang, nanging sing paling penting yaiku kenyamanan.Yen sampeyan rumangsa ora kepenak nganggo, tegese pancen ora nindakake ...
  • Printing and printed short Sleeved Pants Pajamas set  Satin Pajamas

    Printing lan printing short Sleeved Pants Pyjamas set Satin Pyjamas

    Bedane piyama poliester lan piyama sutra Sutra minangka bahan sing digawe saka kepompong ulat sutra.Biasane digunakake kanggo nggawe kain, nanging uga bisa digunakake kanggo nggawe sandhangan.Piyama digawe saka sutra entheng lan nyaman.Kaluwihan saka sutra yaiku tekstur sing apik, tekstur sing sutra lan permukaan sing bisa dihirup - njaga kelembapan saka kulit lan nggawe sampeyan kelangan ing wayah wengi panas.Ora kaya kain liyane, sutra asli ora gampang kerut, mula uga dadi pilihan sing cocog kanggo lelungan.Pol...
  • OEM Wholesale Pajama Sets Women’s 100% Poly satin  Ladies Home Wearing Clothes Pajamas,Soft Friendly Skin Night Sleepwear For Adult

    OEM Grosir Piyama Set Wanita 100% Poly satin Wanita Nganggo Piyama Sandhangan Nganggo Piyama, Kulit Ramah Lembut Sandhangan Tidur Malam Kanggo Dewasa

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Piyama Poli Lembut?Nemokake jinis piyama sing cocok kanggo nyandhang sore pancen penting, nanging apa kaluwihan lan kekurangan saka macem-macem jinis piyama?Kita bakal fokus apa sampeyan kudu milih piyama poliester alus.Ana sawetara faktor sing kudu ditimbang nalika mutusake piyama anyar, nanging faktor sing paling penting yaiku kenyamanan.Yen sampeyan rumangsa ora kepenak nalika nganggo, mula dheweke pancen ora nindakake pakaryan kanthi becik.Piyama poliester...
  • Satin  Pyjama  Women’S Sexy Solid Sleepwear

    Satin Piyama Wanita Seksi Padat Sandhangan Tidur

    Bedane piyama poliester lan piyama sutra Sutra minangka bahan sing digawe saka kepompong ulat sutra.Bisa digunakake kanggo nggawe kain, nanging uga digunakake kanggo nggawe sandhangan.Piyama sutra dirancang supaya entheng lan nyaman.Karakteristik khusus saka sutra yaiku tekstur sing alus, lancar, lan ambegan - njaga kelembapan saka kulit, nggawe sampeyan krasa adhem ing wayah bengi musim panas.Ora kaya kain liyane, sutra ora gampang kusut, dadi pilihan sing cocog kanggo trav...
  • wholesale small MOQ Amazon hot selling 2 piece set polyester colored satin  women’s pajamas sleepwear

    Grosir cilik MOQ Amazon laris 2 piece set polyester berwarna satin piyama wanita piyama

    Apa keuntungan saka piyama poliester?Poliester biasane luwih anget tinimbang katun nanging ora anget kaya wol.Bisa wick Kelembapan adoh saka awak, saéngga ngewangi kanggo tetep adhem ing mangsa panas lan anget ing mangsa.Kajaba iku, iku banget kerut-tahan, kang tegese bakal njupuk munggah kurang papan nalika disimpen.Amarga sintetik, nanging yen kena sinar srengenge kanggo wektu sing suwe, bisa uga kena jamur utawa jamur.Poliester biasane bakal tahan luwih suwe tinimbang kain liyane tanpa ...
  • Custom color factory price directly sleepwear

    Custom werna rega pabrik langsung sleepwear

    Apa bahan sing digunakake kanggo piyama poliester?Poliester minangka bahan sing elastis, kuwat, lan ambegan.Bahan iki ora mung nggawe piyama sampeyan krasa alus lan nyaman kanggo nyandhang nanging uga nggawe awak adem nalika musim panas.Ora kaya kain liyane kayata katun utawa linen, poliester ora bakal nggawe sampeyan krasa panas banget nalika musim panas amarga nduweni sifat wicking sing apik, sing tegese bisa kanthi cepet nransfer kringet saka njero sandhangan menyang permukaan njaba, ing ngendi ...
  • ladies long sleeve custom pajamas with logo adult luxury satin polyester women sleepwear

    piyama khusus wanita lengen dawa kanthi logo satin kemewahan dewasa polyester wanita sleepwear

    Napa Sampeyan Kudu Pilih Piyama Poli Lembut?Penting banget kanggo nemokake jinis PJ sing cocog sing pengin sampeyan gunakake ing wayah wengi, nanging apa pro lan kontra saka macem-macem jinis kasebut?Kita bakal fokus apa sampeyan kudu milih piyama poli alus.Ana sawetara faktor sing kudu digatekake nalika mutusake babagan PJ anyar, nanging faktor sing paling penting yaiku kepenak.Yen sampeyan ora kepenak nalika nganggo, mula dheweke pancen ora nindakake tugase.Poliester PJ...
  • Luxury Pajamas Wholesale Satin Pajamas

    Piyama Mewah Grosir Piyama Satin

    Apa keuntungan saka piyama poliester?Poliester umume luwih anget tinimbang katun, nanging ora anget kaya wol.Bisa nyerep banyu ing awak, saéngga mbantu sampeyan kelangan ing mangsa panas lan anget ing mangsa.Kajaba iku, iku banget tahan kanggo kisut, kang tegese bakal njupuk munggah kurang papan nalika disimpen.Nanging, amarga sintetik, yen kena srengenge suwene suwe, bisa uga kena jamur utawa jamur.Umur layanan poliester umume luwih dawa tinimbang kain liyane, ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita