produk

Produsen Profesional Kanthi Pengalaman Luwih saka 20 Taun

babagan kita

Produsen Profesional Kanthi Pengalaman Luwih saka 20 Taun

Pabrik Apik lan Perusahaan Perdagangan Terbatas

Perusahaan tekstil sing apik yaiku desainer lan pabrikan produk sutra profesional sing ana ing Shao Xing China, produk utama yaiku sarung bantal sutra, topi rambut, ikat kepala, topeng mripat, syal, lan produk liyane. Minangka desainer lan pabrikan sepuluh taun, kita duwe pengalaman senior nawakake layanan OEM ODM kanggo para pelanggan saka Branding Businesses menyang pengecer e-commerce kaya Amazon, Ali-Express, Alibaba.

APLIKASI PRODUK

Produsen Profesional Kanthi Pengalaman Luwih saka 20 Taun

PAWARTA

Produsen profesional Kanthi Luwih saka 20Ya ...

  • Bedane Sutra Sutra lan Mulberry

    Wis pirang-pirang taun nganggo sutra, apa sampeyan ngerti tenan karo sutra? Saben sampeyan tuku klambi utawa barang-barang ing omah, salesperson bakal ngandhani yen iki kain sutra, nanging kenapa kain mewah iki regane beda? Apa bedane sutra lan sutra? Masalah cilik: kepiye si ...

  • Napa Sutra

    Nganggo lan turu ing sutra duwe sawetara mupangat tambahan sing migunani kanggo kesehatan awak lan kulit. Umume mupangat kasebut asale saka kasunyatan manawa sutra minangka serat kewan alami mula ngemot asam amino esensial sing dibutuhake awak manungsa kanggo macem-macem tujuan kayata ndandani kulit lan ...