Luxlury natural 100% sutra mulberry sarung bantal

Katrangan singkat:

Sarung bantal sutra
1. Bahan: 100% sutra mulberry
2.16/19/22/25mm
3. Warna: luwih saka 50 pilihan warna.
4.Logo: logo bordir khusus
5. Paket: paket khusus


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Sarung bantal sutra
1. Bahan: 100% sutra mulberry
2.16/19/22/25mm
3. Warna: luwih saka 50 pilihan warna.
4.Logo: logo bordir khusus
5. Paket: paket khusus

6.MOQ: 50P saben werna




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: BisaENAKnggawe custom design?

    A: Nggih.Kita milih cara cetak sing paling apik lan menehi saran miturut desain sampeyan.

    Q2: BisaENAKnyedhiyakake layanan dropship?

    A: Ya, kita nyedhiyakake akeh cara pengiriman, kayata segara, udara, ekspres, lan sepur.

    Q3: Apa aku bisa duwe label lan paket pribadi dhewe?

    A: Kanggo topeng mripat, biasane siji pc siji polybag.

    Kita uga bisa ngatur label lan paket miturut kabutuhan.

    Q4: Apa kira-kira wektu turnaround kanggo produksi?

    A: Sample perlu 7-10 dina kerja, produksi massal: 20-25 dina kerja miturut jumlah, pesenan rush ditampa.

    Q5: Apa kabijakan sampeyan babagan perlindungan Hak Cipta?

    Janji pola utawa prodcut sampeyan mung duweke sampeyan, aja nganti umum, NDA bisa ditandatangani.

    Q6: istilah pembayaran?

    A: Kita nampa TT, LC, lan Paypal.Yen bisa, kita saranake kanggo mbayar liwat Alibaba.Causeit bisa njaluk pangayoman lengkap kanggo pesenan.

    100% pangayoman kualitas produk.

    100% proteksi pangiriman ing wektu.

    100% proteksi pembayaran.

    Dhuwit bali njamin kanggo kualitas ala.

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita