Apa Sampeyan Kudu Pilih Piyama Poly Soft

Piyama poli alus bisa dadi pilihan sing paling apik yen sampeyan nggoleki sandhangan sing nyaman kanggo dianggo ing omah.Senajan ana akeh jinis piyama, piyama poli alus sing nyaman, lan nyedhiyakake penak lan perlindungan saka cuaca sing adhem.Kanggo menehi idea, kita bakal nuduhake karo sampeyan apa sampeyan kudu milih aluspiyama poli.

Poliester minangka bahan sing elastis, kuwat, lan ambegan.Bahan iki ora mung nggawe piyama sampeyan krasa alus lan nyaman kanggo nyandhang nanging uga nggawe awak adem nalika musim panas.
Ora kaya kain liyane kayata katun utawa linen,sandhangan turu poliesterora bakal nggawe sampeyan krasa panas banget nalika musim panas amarga nduweni sifat wicking sing apik banget, tegese bisa kanthi cepet nransfer kringet saka njero sandhangan menyang permukaan njaba, sing bisa nguap luwih cepet.
Sauntara iku, amarga entheng lan dirajut kanthi rapet, poliester ngidini cahya sing luwih sithik, nggawe kain sing apik kanggo dina sing cerah nalika isih njaga kulit anget ing wayah wengi.
Kajaba iku, poliester iku hypoallergenic, mula sing duwe kulit sensitif bisa entuk manfaat saka nganggo piyama kaya iki.
Kabeh ing kabeh,piyama poly satinDisaranake banget dening dokter lan perancang busana kanggo rasa sentuhan alami ing kulit sing mbantu turu luwih apik.

Produk Hot Sale

95311668ba14c1331b8d6699356bf02
affd957d4ab9959f87bca9116ac4351
4c532c27c108cffd957d2c17e8dc40b
a07ede4f0beeb81f999e7a8235e1af7
e9b5427afdf72a49423584bbb533311
04bae170541ccf589d3d84544186fdb
23cf0922e89d58a01499d7f8acf5167
305ac75f26d9fa6b18237b77c1a44a5
微信图片_20210407150952-removebg
f537857afa89de19a1fffbf30c2e3d8

Pilihan Warna liyane

Poliester biasane luwih anget tinimbang katun nanging ora anget kaya wol.Bisa wick Kelembapan adoh saka awak, saéngga ngewangi kanggo tetep adhem ing mangsa panas lan anget ing mangsa.Kajaba iku, iku banget kerut-tahan, kang tegese bakal njupuk munggah kurang papan nalika disimpen.
Amarga sintetik, nanging yen kena sinar srengenge kanggo wektu sing suwe, bisa uga kena jamur utawa jamur.
Poliester biasane bakal tahan luwih suwe tinimbang kain liyane tanpa dadi rusak utawa rusak amarga nyandhang saben dina.Kajaba iku, akeh wong seneng poliester amarga rasa entheng lan pilihan warna sing luwih gedhe.
Lan yen dadi reged,piyama polibisa dicuci nganggo mesin lan cepet garing.Dadi, yen dirawat kanthi bener, seperangkat PJ poliester bisa tahan pirang-pirang taun sadurunge kudu diganti.
Sanajan sampeyan lagi santai-santai ing omah tanpa nganggo apa-apa kajaba PJ sampeyan, dheweke kudu tetep ngrasakake kulit sampeyan.Sawise kabeh, iku tugase!Lan amarga akeh model uga nawakake fungsi kayata gampang perawatan, breathability, lan resistance kanggo shrinkage amarga kringet nalika turu, kok sampeyan ora pengin pasangan?Ayo milih set"piyama satin polyester kabwarna favoritmu!

20210906152710

Layanan khusus

custom embroidery logo

logo bordir khusus

custom wash label

label wisuh adat

custom logo

logo adat

custom print design

desain print adat

custom tag

tag khusus

custom package

paket adat

Apa sing Diomongake Pelanggan Kita?

Apa Warna Sandhangan Tidur Poliester Luntur?

Pls mriksa laporan test SGS saka kita.Kanggo nyegah werna luntur.

 Apa sing kudu dilakoni sadurunge tuku aBusana Tidur Poli ?

Werna luntur minangka salah sawijining sebab sawetara produsen kelangan pelanggan.Utawa apa sing dikarepake saka pelanggan sing ora entuk dhuwit?Ora ana cara dheweke bali menyang pabrikan sing padha kanggo tuku kaping pindho.

Sadurunge entukpiyama kain poli, takon Produsèn kanggo menehi laporan test kanggo colorfastness saka kain poly satin.Aku manawa sampeyan ora pengin kain poli sing ngganti werna sawise wisuh loro utawa telu.

Laporan laboratorium babagan colorfastness nuduhake carane awet bahan kain.

Ayo kula nerangake kanthi sedhela apa fastness warna minangka proses nguji daya tahan kain, babagan sepira cepet nanggapi macem-macem agen sing nyebabake luntur.

Minangka panuku, apa pelanggan langsung utawa pengecer / grosir, sampeyan kudu ngerti caranesandhangan turu saka kain polisampeyan tuku reaksi kanggo ngumbah, nyetrika, lan srengenge.Kajaba iku, colorfastness nuduhake tingkat resistensi kain kanggo kringet.

Sampeyan bisa milih kanggo klalen sawetara rincian laporan yen sampeyan pelanggan langsung.Nanging, nindakake iki minangka bakul bisa nyetel bisnis sampeyan mudhun.Sampeyan lan aku ngerti iki bisa ngusir pelanggan saka sampeyan yen kain dadi ala.

Kanggo pelanggan langsung, pilihan apa ora nggatekake sawetara rincian laporan paling cepet gumantung saka rincian kain sing dimaksud.

Iki taruhan paling apik sampeyan.Sadurunge dikirim, priksa manawa apa sing ditawakake pabrikan cocog karo kabutuhan utawa syarat target pelanggan.Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu berjuang karo retensi pelanggan.Nilai cukup kanggo narik kasetyan.

Nanging yen laporan test ora kasedhiya, sampeyan bisa nindakake sawetara mriksa dhewe.Nyuwun bagean saka kain sing sampeyan tuku saka Produsen lan wisuh nganggo banyu klorin lan banyu segara.Sawisé iku, pencet karo wesi umbah-umbah panas.Kabeh iki bakal menehi idea babagan carane awetsleepwear bahan polipunika.

Poliester nduweni akeh kualitas sing padha karo katun - drapes kanthi apik, njupuk pewarna kanthi apik, lan bisa dicuci ing suhu dhuwur tanpa nyusut utawa kerut banget.Biasane luwih alus tinimbang katun lan luwih awet tinimbang sutra.Poliester nduweni kemampuan lembab luwih akeh tinimbang sutra, dadi yen sampeyan pengin nganggo ing mangsa panas, iku pilihan sing apik banget.
Poliester minangka kain sing nyaman banget, sing ndadekake pilihan apik kanggo piyama.Kajaba iku, kemampuan nyepetake kelembapan sing luar biasa mbantu njaga suhu awak sing sehat, dadi sampurna kanggo santai ing wayah bengi sing adhem.Dadi apa ora upgrade kanggo pasangan alus"satin poli kabdina iki?

Kepiye Kita Bisa Mbantu Sampeyan Sukses?

sdrtg

Kualitas Dijamin

Serius saka materais mentahan kanggo kabeh proses produksi, lan strictly mriksa saben kumpulan sadurunge pangiriman

sdrtg

Service Custmized Low MOQ

Kabeh sing perlu supaya kita ngerti idea, lan kita bakal mbantu kanggo nggawe, saka desain kanggo project lan kanggo produk nyata. Anggere bisa sewed, kita bisa nggawe. Lan MOQ punika 100pcs / werna .

sdrtg

Gratis Logo, Label, Desain Paket

Kirimi logo, label, desain paket sampeyan, kita bakal nggawe karya seni supaya sampeyan bisa nduwe Visualisasi kanggo nggawe busana turu poli sing sampurna, utawa ide sing bisa menehi inspirasi.

sdrtg

Sample Proofing ing 5 dina

Sawise konfirmasi kriya, kita bisa nggawe sampel ing 5 dina lan ngirim metu cepet

sdrtg

7-15 Dina Pangiriman ing akeh

Kanggo nyandhang turu poli reguler sing disesuaikan lan jumlah ing ngisor 500 potongan, leadtime sajrone 15 dina wiwit pesenan.

sdrtg

Layanan Amazon FBA

Pengalaman sing sugih ing Proses Operasi Amazon UPC kode printing gratis & nggawe label & foto HD Gratis

2dafae6fe55468c19334e6b6f438ad6
038cb76a33ef67ffe8a21c85436bcb0

Entuk Sampel Gratis Dina iki!

Kita bakal seneng krungu saka sampeyan

ngirim pesen nggunakake formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita