Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan 100% sarung bantal poliester

Apa sampeyan nandhang susah wengi?Yen mangkono, sarung bantal sampeyan bisa dadi pelakune.Rata-rata wong ngentekake 10 jam ing bantal saben wengi, lan yen ora digawe saka 100% poliester, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerti babagan carane iki mengaruhi kualitas turu.
Sarung bantal katun tradisional nyebabake gesekan ing antarane kulit lan lumahing kain, sing bisa nyebabake tambah kringet lan kelembapan ing rambut.Iki uga nyebabake masalah kaya kukul utawa ketombe lan nggawe lingkungan kanggo pertumbuhan bakteri amarga kringet ora nguap nalika kepepet ing pasuryan nalika turu.

Akeh wong nggunakake sarung bantal saben dina tanpa mangerteni bedane mulberry sutra lan poliester.Loro-lorone bisa digunakake minangka kasus normal, nanging loro-lorone duwe pro lan kontra.
Wong luwih senengsarung bantal poliestering sarung bantal sutra amarga luwih murah lan isih menehi fungsi sing padha.Nanging, sutra luwih larang lan duwe sawetara keuntungan kayata mbantu nyuda kerutan ing kulit.Sarung bantal poliiku luwih murah, lan sawetara wong ngomong iku ngrasa luwih lunyu lan kelangan, nanging uga bisa digawe saka bahan sintetik sing ora minangka breathable.

Nanging, bahan sintetik kaya poliester ora nyerep kelembapan;padha mung wick adoh saka kulit lan rambute, ninggalake kroso seger lan garing.Artikel iki nyedhiyakake rincian liyane babagan asarung bantal poly satin.Terus maca.

Hot Sale Poly Sarung Bantal

1e8f50468d10da905eb64962aa45ec3-removebg-preview-1(1)
c935a5abfed2302fa3b1fa024a1b3a0-removebg-preview(1)
186dcf223275b6e969b1f643b653b0d-removebg-preview(1)
9795953d8b0c88cf6f41cfa9afbba6e-removebg-preview(1)
b376b7901e997bf46cae1f251c8fd39
b19211727b175037bf6ab1731cf4d36
7be13a6b4b73c5dcf6b2b87ecb362c5
de57c912eb43cb349dc27ffb4cc36e2

Referensi ukuran

20210902142026

Pelanggan Kita Ngomong

Pilihan Warna liyane

Sarung bantal poly satinbisa migunani ing pirang-pirang cara.Contone, padha nyegah rambut rusak lan kusut;ora nyebabake kerut kaya kasus katun lan menehi penghalang marang tungau bledug.
Kajaba iku, bahan poliester cukup angel kanggo nolak karusakan banyu nanging kanthi biaya gampang nyuwek yen kena kelembapan kanthi cepet banget.Nanging, penting kanggo mesthekake sampeyan entuk kasus poliester sing ora alergi yen sampeyan utawa wong liya ing kluwarga sampeyan nandhang alergi kaya asma utawa eksim amarga sawetara wong bisa uga ora nanggepi bahan kasebut.

Iku kaputusan wicaksana kanggo tuku100% sarung bantal polyesterawit kathah manfaatipun.Sawetara keuntungan kalebu tahan kanggo nyusut, gampang pangopènan, lan luwih murah tinimbang bahan liyane.Sampeyan uga bisa nemokake macem-macem warna, kalebu putih, biru, utawa jambon, saka merek favorit.

Hd41247bbd64f420ebb3b31e4930c4322U
20210906152710

Layanan khusus

custom embroidery logo

logo bordir khusus

custom wash label

label wisuh adat

custom logo

logo adat

custom print design

desain print adat

custom tag

tag khusus

custom package

paket adat

Apa Warna Sarung Bantal Poliester Luntur?

Sarung bantal poliminangka pilihan populer kanggo bantal amarga awet lan bisa dicuci kanthi gampang.Iki digawe saka serat tekstil sintetik sing digabung dadi bahan sing alus.
Poliester uga hypoallergenic, dadi kain sing cocog kanggo wong sing nandhang alergi utawa asma.Nanging, ora kabeh bahan poliester digawe padha - sawetara bisa uga ngemot bahan kimia kayata timbal lan merkuri, sing bisa nyebabake masalah kesehatan yen produk kasebut ora dirawat kanthi bener.
Kanthi akeh pilihan sing kasedhiya, penting kanggo nindakake riset sadurunge tuku kanggo mesthekake sampeyan entuk kualitas produk sing paling apik nalika nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi bebarengan!

Pls mriksa laporan test SGS saka kita.Kanggo nyegah werna luntur.

Babagan Sarung Bantal Poli Satin

● Elevate Panjenengan Beauty Turu: Iki100% sarung bantal satin polyesternglindhungi rambute rai alus saka goresan, creases lan tugs, ngewangi kanggo nyuda pamisah ends lan mesthekake wengi turu kaendahan restoratif.

Ninggalake Kulit Terhidrasi: Ngalami kain revolusioner generasi sabanjure, kain satin sing canggih.Nalika bahan liyane bisa narik folikel rambut lan ngilangi lenga alami sing penting ing kulit, satin ora garing kaya katun.Satin kaya anugerah kanggo kulit sampeyan.kulit sampeyan saka lenga alami, penting, satin ora garing kaya katun.Satin kaya anugerah kanggo kulit sampeyan.

● Perasaan Pangguna Eksklusif: Desain mburi penutupan amplop nyegah bantal sampeyan ora bisa lolos sajrone ngimpi.Ora ana ritsleting, sarung bantal iki nduweni desain lan mateni sing gampang kanggo nggawa sampeyan pengalaman sing unik lan nyenengake.

● Ekspresi Segar lan Modern: Bedsure asri, teksture ratasarung bantal satinloro alus lan awet, coaxing metu turu wengi apik kang.

● Gampang Care: Satin kualitas dhuwur luwih kuwat lan luwih awet tinimbang sarung bantal sutra, sing mbutuhake perawatan profesional.Nguripake Bedsure kangsarung bantal satinnang metu, sijine ing tas umbah-umbah bolong lan wisuh karo deterjen entheng.

Kepiye Kita Bisa Mbantu Sampeyan Sukses?

sdrtg

Kualitas Dijamin

Serius saka materais mentahan kanggo kabeh proses produksi, lan strictly mriksa saben kumpulan sadurunge pangiriman

sdrtg

Service Custmized Low MOQ

Kabeh sing perlu supaya kita ngerti idea, lan kita bakal mbantu kanggo nggawe, saka desain kanggo project lan kanggo produk nyata. Anggere bisa sewed, kita bisa nggawe. Lan MOQ punika 100pcs / werna

sdrtg

Gratis Logo, Label, Desain Paket

Cukup kirim logo, label, desain paket, kita bakal nggawe mockup supaya sampeyan bisa nduwe Visualisasi kanggo nggawe sing sampurnasarung bantal poly soft, utawa gagasan sing bisa kita inspirasi

sdrtg

Sample Proofing ing 3 dina

Sawise konfirmasi kriya, kita bisa nggawe sampel ing 3 dina lan ngirim metu cepet

sdrtg

7-25 Dina Pangiriman ing akeh

Kanggo kasus bantal poli biasa sing disesuaikan lan jumlah ing ngisor 1000 lembar, leadtime sajrone 25 dina wiwit pesenan.

sdrtg

Layanan Amazon FBA

Pengalaman sing sugih ing Proses Operasi Amazon UPC kode printing gratis & nggawe label & foto HD Gratis

2dafae6fe55468c19334e6b6f438ad6
038cb76a33ef67ffe8a21c85436bcb0

Entuk Sampel Gratis Dina iki!

Kita bakal seneng krungu saka sampeyan

ngirim pesen nggunakake formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita