Babagan Kita

Bengkel Produksi Sutra sing Bisa Dipercaya

Perusahaan tekstil sing apik yaiku desainer lan produsen produk sutra profesional sing dumunung ing Shao Xing China, produk utama kita yaiku sarung bantal sutra, topi rambut, ikat kepala, topeng mata, selendang, lan produk liyane.Minangka desainer lan pabrikan sepuluh taun, kita duwe pengalaman senior ing nawakake layanan OEM ODM kanggo pelanggan saka Bisnis Branding menyang pengecer e-commerce kaya Amazon, Ali-Express, Alibaba.Sawise fokus ing pasar manca kanggo taun, kita wis nambah pengalaman liyane lan liyane ing porsi pelanggan saka pasar US EU JP AU, liyane lan liyane desain klasik pas kanggo preferensi pelanggan US EU JP AU wis diprodhuksi lan panas didol.Sawise pirang-pirang taun kerja sama karo pemasok komponen, kita wis nggawe hubungan sing kuat lan dipercaya, sing bisa njamin layanan sing paling apik saka dheweke: Kualitas Reliable, L / T, MOQ Kurang, Produksi Fleksibel.Lan Kita Nawakake pilihan solusi sing paling terjangkau babagan ukuran, MOQ, hem, pinggiran, bahan, gaya, label, tag gantung, paket lan pengiriman.

06f8e0fa60f3ed2017fe6f621718f49

Napa Apik Iku Pilihan Panjenengan?

Kualitas Premium

Pilihan Desain liyane

Pengalaman Tekstil

Layanan sing luwih apik

Kontrol kualitas produksi sing ketat rencana kanggo nerjemahake menyang desain manungsa, tata dimensi lan sertifikasi materi kanggo daya tahan.

Saka kain lan werna kanggo desain pola lan packaging, sampeyan bisa duwe kabeh kemungkinan karo apik Company.

Sepuluh taun pengalaman, Apik darmabakti kanggo desain produk sutra profesional lan Produsèn

Kerjasama karo pemasok komponen sajrone pirang-pirang taun lan nggawe hubungan sing kuat lan dipercaya bisa njamin layanan sing paling apik

Tim lan Crita Kita

Kita duwe tim profesional, netepi konsep supaya produk sutra Cina menyang jagad, lan menehi solusi lan layanan sing paling apik.

4d89470255aa9efdba0dc8d8e7edd3d
e1db17c9a8e7bb88a1d9293419dee2d
06f8e0fa60f3ed2017fe6f621718f49

Gaya Staff

Top Sales

Gaya Staff

f6f3e1672b11d8d825db86127fcf34a
40c17e992cbd82bac5a886879ee4452
2b2077e1eedf5b23a555705845f899e

Rapat Koleksi Anyar

Rapat Sales

Rapat Produksi

2ded352cc2c351907953385592aaf6b
16f401b21d57b9e79800a4ab04a7ba9
5bba45046ddb6bc2258601df5e681d8

Mbak Nana - Dept

Mbak Lina - Manajer Penjualan

Mbak Sherry - Sales Dept

757eabd5a02848458dd96b85129674c
c1553422a6b67b245418a74d296757d
f4a8424824ee8623f4cd2ba2e791c2b

Ms Ling-Purchase Dept

Ms Echo - Manajer Produksi

Pak Kevin - Paket lan pangiriman

Sertifikat Authentication

Pabrik & Bengkel Kami

0506af5edf36c928ed2b9e8e3dd318a
2994985ac418879fc48d50e25a26076
f2feb9ca6f8d5a3d47c001acdce8a79

Iki mlebu

Iki bengkel

Iki ruang pameran, ruang packing


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita