Persentase sutra saben inchi kothak a sarung bantal sutra 22 mmmeh 20% luwih dhuwur tinimbang sutra 19 mm.Bobot momme sing luwih dhuwur uga nuduhake yen tenunan luwih padhet, lan tenunan sing luwih padhet iki mbantu nglindhungi kilau lan luster.sarung bantal sutra mulberry.Iki menehi ruang kanggo daya tahan sing luwih kuat.

Umure a sarung bantal sutra murnikaro 22 mm bobot kira-kira pindho saka sheets sutra karo bobot momme ngisor.Sanajan luwih kenthel tinimbang sutra 19 mm, sutra 22 mm mung alus kaya 19 mm, lan katon luwih cerah.

Lembar sutra murni kanthi bobot ibu 19 mm minangka kombinasi sing apik saka daya tahan, kecanggihan, lan kemewahan.Padha terjangkau, lan digawe kanggo nggunakake saben dina, lan bisa tahan laundering tumindake.Yen dijupuk kanthi bener, kemilau, kegunaan, lan kilap sutra 19 mm bakal tahan suwe.Kaya sutra 22 mm, sutra 19 mm mulus lan mulus.

Persentase sutra saben inci kothak saka sutra 25 mm luwih 30% tinimbang sutra 19 mm.Kanthi perawatan sing tepat lan pencucian sing tepat, lembaran sutra 25 mm bisa tahan nganti 10 taun.Sutra 25 mm dikenal kanthi kemewahan lan keanggunan.Lembar sutra 25 mm bisa digunakake kanggo barang-barang kaya sprei manten, perayaan pertunangan, lan hadiah ulang tahun.

1e8f50468d10da905eb64962aa45ec3-removebg-preview-1(1)
c935a5abfed2302fa3b1fa024a1b3a0-removebg-preview(1)
186dcf223275b6e969b1f643b653b0d-removebg-preview(1)
9795953d8b0c88cf6f41cfa9afbba6e-removebg-preview(1)
b376b7901e997bf46cae1f251c8fd39
b19211727b175037bf6ab1731cf4d36
7be13a6b4b73c5dcf6b2b87ecb362c5
de57c912eb43cb349dc27ffb4cc36e2

Ukuran Sarung Bantal Sutra

20210902142026

Pilihan Warna liyane

Hd41247bbd64f420ebb3b31e4930c4322U
20210906152710

Layanan khusus

custom embroidery logo

logo bordir khusus

custom wash label

label wisuh adat

custom logo

logo adat

custom print design

desain print adat

custom tag

tag khusus

custom package

paket adat

Apa Tegese 6A Kanggo Kain Sutra Mulberry 100%?

Biasane, produk sutra diwenehi peringkat ing A, B, C. Dene Grade A minangka sing paling apik kabeh kanthi kualitas sing paling dhuwur, Grade C sing paling murah.Sutra Grade A murni banget;iku bisa unravelled kanggo dawa banget tanpa break.

Kajaba iku, produk sutra uga diklasifikasikake kanthi nomer sing njupuk sistem penilaian luwih maju.

Contone, sampeyan bisa duwe 3A, 4A, 5A, lan 6A.

6A minangka sutra sing paling dhuwur lan kualitas apik.Iki tegese yen sampeyan ndeleng produk sutra sing diklasifikasikake 6A, iku kualitas paling dhuwur saka jinis sutra kasebut.

Kajaba iku, sutra kanthi Grade 6A luwih larang amarga kualitase tinimbang sutra kelas 5A.Iki tegese a6 Sarung bantal sutradigawe saka sutra Grade 6A bakal regane luwih amarga saka sutra kualitas luwih digunakake saka asarung bantal sutradigawe saka sutra Grade 5A.

83e249d2ea586acc30adae03bf3d74b
506f5c949ad6fd428ced2347c393e6a
045780f58ddcd808319a43c5a0c4eee
f7d4ec6e08d36da9724996a6b316312
04c2bf0c7dde728a2e7dc5fcf6cf007
4cac679c0c60d1f5dfe8bde0371f4b2
4dbb6fab1c4e9eb3466a8735ec69c5c
62afce75854327c6135fba7e858731f

Carane Ndandani Sarung Bantal Sutra Ireng Luntur

Ing ngisor iki langkah-langkah ndandani cepet sing bisa ditindakake kanggo mulihake padhange sing luntur100% sarung bantal mulberry.

Langkah siji

Tuangake ¼ cangkir cuka putih ing mangkuk kanthi banyu anget.

Langkah loro

Nglakoake campuran kanthi apik lan nyelehake sarung bantal ing njero larutan.

Langkah telu

Ninggalake sarung bantal ing banyu nganti direndhem kanthi lengkap.

Langkah papat

Copot sarung bantal lan mbilas kanthi bener.Sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan wis mbilas kanthi apik nganti kabeh cuka lan ambune ilang.

Langkah kaping lima

Remet alon-alon lan disebarake ing pancing utawa garis sing ora kena sinar srengenge.Kaya sing wis dakcritakake sadurunge, sinar srengenge nyepetake warna ing kain.

Apa sing kudu ditindakake sadurunge tuku sarung bantal sutra?

Werna luntur minangka salah sawijining sebab sawetara produsen kelangan pelanggan.Utawa apa sing dikarepake saka pelanggan sing ora entuk dhuwit?Ora ana cara dheweke bali menyang pabrikan sing padha kanggo tuku kaping pindho.

Sadurunge entuk asarung bantal kain sutra, takon pabrikan sampeyan menehi laporan tes kanggo warna kain sutra.Aku yakin sampeyan ora pengin kain sutra sing ngganti warna sawise dicuci kaping pindho utawa kaping telu.

Laporan laboratorium babagan colorfastness nuduhake carane awet bahan kain.

Ayo kula nerangake kanthi sedhela apa fastness warna minangka proses nguji daya tahan kain, babagan sepira cepet nanggapi macem-macem agen sing nyebabake luntur.

Minangka panuku, apa pelanggan langsung utawa pengecer / grosir, sampeyan kudu ngerti kepiye reaksi kain sutra sing sampeyan tuku kanggo ngumbah, nyetrika, lan sinar srengenge.Kajaba iku, colorfastness nuduhake tingkat resistensi kain kanggo kringet.

Sampeyan bisa milih kanggo klalen sawetara rincian laporan yen sampeyan pelanggan langsung.Nanging, nindakake iki minangka bakul bisa nyetel bisnis sampeyan mudhun.Sampeyan lan aku ngerti iki bisa ngusir pelanggan saka sampeyan yen kain dadi ala.

Kanggo pelanggan langsung, pilihan apa ora nggatekake sawetara rincian laporan paling cepet gumantung saka rincian kain sing dimaksud.

Iki taruhan paling apik sampeyan.Sadurunge dikirim, priksa manawa apa sing ditawakake pabrikan cocog karo kabutuhan utawa syarat target pelanggan.Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu berjuang karo retensi pelanggan.Nilai cukup kanggo narik kasetyan.

Nanging yen laporan test ora kasedhiya, sampeyan bisa nindakake sawetara mriksa dhewe.Nyuwun bagean saka kain sing sampeyan tuku saka pabrikan lan wisuh nganggo banyu klorin lan banyu segara.Sawisé iku, pencet karo wesi umbah-umbah panas.Kabeh iki bakal menehi idea carane awet ingsarung bantal bahan sutrapunika.

Kesimpulan

Sarung bantal bahan sutra mulberryawet, nanging kudu ditangani kanthi ati-ati.Yen sandhangan sampeyan dadi luntur, sampeyan bisa nggawe anyar maneh kanthi ngetutake salah sawijining cara sing kasebut ing ndhuwur.

Umpan Balik Positif

Kepiye Kita Bisa Mbantu Sampeyan Sukses?

sdrtg

Kualitas Dijamin

Serius saka materais mentahan kanggo kabeh proses produksi, lan strictly mriksa saben kumpulan sadurunge pangiriman

sdrtg

Service Custmized Low MOQ

Kabeh sing perlu supaya kita ngerti idea, lan kita bakal mbantu kanggo nggawe, saka desain kanggo project lan kanggo produk nyata. Anggere bisa sewed, kita bisa nggawe. Lan MOQ mung 100pcs

sdrtg

Gratis Logo, Label, Desain Paket

Cukup kirim logo, label, desain paket, kita bakal nggawe mockup supaya sampeyan bisa nduwe Visualisasi kanggo nggawe sing sampurnasarung bantal sutra murni, utawa gagasan sing bisa kita inspirasi

sdrtg

Sample Proofing ing 3 dina

Sawise konfirmasi kriya, kita bisa nggawe sampel ing 3 dina lan ngirim metu cepet

sdrtg

7-25 Dina Pangiriman ing akeh

Kanggo kasus bantal sutra biasa sing disesuaikan lan jumlah ing ngisor 1000 lembar, leadtime sajrone 25 dina wiwit pesenan.

sdrtg

Layanan Amazon FBA

Pengalaman sing sugih ing Proses Operasi Amazon UPC kode printing gratis & nggawe label & foto HD Gratis

2dafae6fe55468c19334e6b6f438ad6
038cb76a33ef67ffe8a21c85436bcb0

Entuk Sampel Gratis Dina iki!

Kita bakal seneng krungu saka sampeyan

ngirim pesen nggunakake formulir ing ngisor iki.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita