Masker mata sutra desain khusus alami sing mewah

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Fitur produk

Nganggo topeng mata sutra bakal nggawe sampeyan luwih santai lan bisa turu cepet utawa turu jero ing ngendi wae kapan wae lan tangi turu kanthi rasa ngaso lan seger.Digawe 100% sutra, eyemask kita krasa super alus lan alus ing kulit ing mripat lan duwe efek sing apik kanggo ngalangi cahya.Padha portabel lan cukup cilik kanggo mlebu ing tas travel kanthi gampang.

Versi Logo Bordir: pita elastis sing dibungkus sutra;

Versi Logo Cetak: pita elastis sing dibungkus sutra.

Versi Solid: pita elastis sing dibungkus sutra

Kain Panutup: 100% sutra mulberry murni, 16mm, 19 mm, bobot sutra 22mm. Isi sutra 100% utawa ngisi poli 100%.

Pambuka Brief saka Solid werna abang sutra sleep mask

Pilihan Kain

100% sutra

jeneng produk

Topeng mripat sutra mewah

Ketebalan kain

mulberry, 12mm, 16mm, 19mm, 22mm

Ukuran Popular

Topeng Mripat Biasa: 8,3x4,3x0,5 inci
Masker Mata Tunggal: 3,7x2,9x0,5 inci
Plus Masker Mata: sx 11x0.6 inci
Utawa ukuran khusus miturut macem-macem wujud.

Logo

Desain print

Kerajinan

print desain ngarep lan mburi sutra faric.

Pangisi batin

Isi sutra.Rasa tangan alus banget.

Wektu Sampel

7-10 dina utawa 10-15 dina miturut pakaryan sing beda.

Wektu Pesenan Massal

Biasane 15-20 dina miturut jumlah, pesenan rush ditampa.

Pengiriman

3-5 dina kanthi ekspres: DHL, FedEx, TNT, UPS.7-10 dina kanthi pertempuran, 20-30 dina kanthi kapal laut.
Pilih pengiriman biaya-efektif miturut bobot lan wektu.

Packing normal

1 p/polybag.Lan paket adat accpet
5d1275e92
3c1228bf2
6b4c6579
rth

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: BisaENAKnggawe custom design?

    A: Nggih.Kita milih cara cetak sing paling apik lan menehi saran miturut desain sampeyan.

    Q2: BisaENAKnyedhiyakake layanan dropship?

    A: Ya, kita nyedhiyakake akeh cara pengiriman, kayata segara, udara, ekspres, lan sepur.

    Q3: Apa aku bisa duwe label lan paket pribadi dhewe?

    A: Kanggo topeng mripat, biasane siji pc siji polybag.

    Kita uga bisa ngatur label lan paket miturut kabutuhan.

    Q4: Apa kira-kira wektu turnaround kanggo produksi?

    A: Sample perlu 7-10 dina kerja, produksi massal: 20-25 dina kerja miturut jumlah, pesenan rush ditampa.

    Q5: Apa kabijakan sampeyan babagan perlindungan Hak Cipta?

    Janji pola utawa prodcut sampeyan mung duweke sampeyan, aja nganti umum, NDA bisa ditandatangani.

    Q6: istilah pembayaran?

    A: Kita nampa TT, LC, lan Paypal.Yen bisa, kita saranake kanggo mbayar liwat Alibaba.Causeit bisa njaluk pangayoman lengkap kanggo pesenan.

    100% pangayoman kualitas produk.

    100% proteksi pangiriman ing wektu.

    100% proteksi pembayaran.

    Dhuwit bali njamin kanggo kualitas ala.

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita