Kepiye Topeng Mripat Sutra Bisa Mbantu Sampeyan Turu lan Ngaso?

A topeng mripat sutraiku nutupi longgar, biasane siji-ukuran-cocok-kabeh kanggo mripat, biasane digawe saka 100% sutra mulberry murni.Kain ing mripatmu luwih tipis tinimbang ing papan liya ing awak, lan kain biasa ora cukup nyenengake kanggo nggawe lingkungan sing santai.Nanging,topeng sutra kualitas dhuwurambegan banget lan ora bakal garing kulit utawa iritasi kanthi cara apa wae.Kanggo wong-wong sing manggon ing iklim sing luwih anget utawa cenderung turu panas, iku uga cara sing apik kanggo njaga kringet supaya ora netes ing mripat lan ngganggu apa sing bisa dadi wengi istirahat sing tentrem.26

Cara paling apik kanggo ngaso ing wayah wengi yaiku kanthi mbatesi cahya sadurunge turu.Cahya saka piranti elektronik ngrangsang otak lan nggawe luwih angel turu, nanging nggunakake sing gampang kaya atopeng mripat sutrabisa nggawe prabédan ageng.Riset nuduhake yen peserta sing nggunakake topeng mata sutra sajrone 2 jam pisanan turu luwih suwe kanggo nggayuh ambang tangi tinimbang sing ora nganggo.Dadi, yen sampeyan lagi berjuang karo insomnia utawa kurang turu, coba nganggo atopeng mripat sutrarong jam sadurunge bedtime;Sampeyan bisa uga kudu santai lan nikmati 7-8 jam turu tanpa gangguan.DSC01996

Kajaba iku, gagasan turu karo bantal gulu muni cukup ora nyenengake, nanging akeh wong sing sumpah.Topeng mripat sutra apik banget kanggo kulit sensitif utawa alergi amarga ora bakal nyebabake rasa gatel ing sawetara bantal.Kajaba iku, dheweke luwih nyaman tinimbang umume amarga bisa cocog karo pasuryan sampeyan.Yen sampeyan duwe masalah bali, nggunakake Panjenengantopeng mripat sutraminangka sandaran sirah bisa uga nggawe turu ing sisih luwih gampang.Yen dianggo ing mripat, topeng iki uga bakal ngalangi kabeh cahya.Iki mbantu ngapusi otak supaya mikir yen peteng lan ngirim sinyal sing tenang menyang kelenjar pineal (bagean otak sing tanggung jawab kanggo ngatur irama sirkadian).Pergeseran kimia awak iki bisa nyebabake siklus REM sing luwih jero, sing pungkasane bisa nambah jumlah lan kualitas turu.Hd59f3a4edbe14d6ca844c8d7fc51fc74w


Wektu kirim: Nov-13-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita