Apa bedane babagan logo sulaman lan logo cetak?

Ing industri sandhangan, ana rong jinis desain logo sing bakal sampeyan temokake: alogo bordirlan aprint logo.Loro logo iki bisa gampang bingung, mula penting kanggo ngerti bedane ing antarane supaya bisa mutusake endi sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Sawise sampeyan nindakake, sampeyan bisa njupuk kabeh langkah sing dibutuhake kanggo miwiti bisnis sandhangan merek sampeyan kanthi apik.Hd59f3a4edbe14d6ca844c8d7fc51fc74w

Logo bordirluwih larang tinimbang sing dicithak,logo bordiruga luwih permanen lan tahan luwih suwe tinimbang standarlogo dicithak.Dadi, logo bordir cocog kanggo wong sing pengin tetep ing gambar merek utawa sing pengin ngadeg metu saka pesaing ing kabeh level.16

Faktor penting liyane kanggo milih ing antarane desain busana sing dicithak lan lencana / sulaman sing dijahit bakal dadi panggunaan sing dikarepake kanggo sandhangan sampeyan manawa sampeyan nggunakake utamane kanggo tujuan pertunjukan tinimbang tujuan fungsional ing lingkungan kerja lapangan.Logo bordirluwih cocok kanggo seragam olahraga, seragam militèr, apparel ruangan lan ing.Iki sebabe digunakake dening perusahaan profesional ing sandhangan, olahraga utawa sandhangan ruangan sing nduweni daya tahan dhuwur utawa gaya modis.Ora mung amarga dihias kanthi apik, nanging uga amarga awet kanggo panggunaan jangka panjang.Nanging yen sampeyan pengin dekorasi sandhangan kanthi warna sing apik,print logobakal dadi pilihan sing apik kanggo sampeyan amarga akeh warna sing kasedhiya ing pasar.

 

 


Wektu kirim: Nov-06-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita